• Blog
  • 1 juni 2024
  • Geplaatst door TeamEilandenvanHain

We zijn er weer!

Het was een tijdje stil rondom Eilanden van Hain. Tenminste voor de meesten was het stil. Achter de schermen heeft het projectplan op deze unieke plek niet stilgelegen. We geven u graag een update.

Het project Eilanden van Hain is eigenlijk nooit weg geweest en er is veel nieuws geweest rondom de archeolische vindplaats van een Romeinse wachttoren. Die werkzaamheden zijn inmiddels afgerond.

De tijd is daarom weer rijp om de communicatie via deze website weer op te pakken. We gaan u weer wekelijks informeren over de laatste ontwikkelingen, de stand van zaken en andere weetjes rondom deze nieuwe wijk aan de rand van Krommenie.

Eilanden van Hain wordt dé plek waar straks mensen wonen temidden van de natuur met zijn bijzondere cultuurhistorische waarde. Nieuwe en bestaande inwoners van Krommenie wonen hier straks in harmonie met de omgeving op een unieke locatie. 

Na de gesprekken met de stakeholders, Gemeente Zaanstad, omwonenden en adviseurs is ern na 2020 hard gewerkt om de volgende stap te zetten voor de verdere planontwikkelingen.

De beste adviseurs zijn daarbij ingezet om AM te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor dit gebied. Daarvan zijn al nieuwe dingen bekend die we graag met u delen tijdens de informatieinloopavond, dinsdag 11 juni, en daarna via de website, onze socials en in onze maandelijkse nieuwsflits. 

Graag ziens en met vriendelijke groet,

Team Eilanden van Hain

 

Deel
Gekopieerd!