• Blog
  • 5 juni 2024
  • Geplaatst door TeamEilandenvanHain

Community manager Eilanden van Hain gestart

Yvette Juch is per juni aangesteld als de community manager voor het project Eilanden van Hain in Krommenie. Yvette, zelf woonachtig in Krommenie, gaat de communicatie rondom de ontwikkeling van deze energieneutrale woonwijk verzorgen.

Het project Eilanden van Hain, de nieuwe energieneutrale woonwijk in Krommenie, heeft per juni een community manager aangesteld: Yvette Juch (53). Yvette woont zelf in de Zuiderham in Krommenie en zorgt er de komende tijd ervoor dat alle belangrijke communicatie rondom het ambitieuze project toegankelijk is voor alle betrokkenen in de omgeving.

De buurvrouw als bruggenbouwer

Yvette Juch is geen onbekende in de regio. Ze kent Zaanstad als haar broekzak. Tot een paar jaar geleden was ze in de rol van content regisseur voor de lokale en regionale media (de Kameleon en later Nieuwsblad Zaanstad) actief en was ze de oren en ogen van de inwoners van de Zaanstreek.

"Als inwoner van Krommenie en moeder van een samengesteld gezin, denk ik de de dynamiek en de behoeften van deze lokale gemeenschap te begrijpen", vertelt Yvette. "Met de toekomstige bewoners van de eilanden als mijn nieuwe buren, ben ik trots op dit project en vertel ik graag over wat dit mooiste en meest noordelijke dorp in Zaanstad ons en anderen biedt."

De rol van community manager is essentieel om een goede relatie tussen het project en alle betrokkenen op te bouwen," weet Yvette. "Iedereen met vragen over het project kan bij mij terecht. Ik ben er om je vragen te beantwoorden of je in contact te brengen met de juiste personen."

Als community manager speelt Yvette een cruciale rol in het creëren en beheren van de online community. Ze gaat samen met het Eilanden van Hain-team de bekendheid van het project vergroten door berichten te delen via social media en deze website.

Een platform voor verbinding

Deze website fungeert als het centrale communicatiemedium, waar we relevante informatie delen rondom het project, maar ook op social media en Facebook is het project te volgen. Door het delen van ontwikkelingen en activiteiten via de website en social media willen we bijdragen aan transparante en betrokken communicatie.

Tijdens de informatieavond, dinsdag 11 juni aanstaande, is Yvette aanwezig om kennis te maken. 

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met Yvette Juch via info@eilandenvanhain.nl

 

 

Deel
Gekopieerd!