9 juli 2019
Geplaatst door Admin

Na de zomervakantie 2019 start AM met het burenoverleg. Dit is bedoeld om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de verschillende geluiden en alle belanghebbenden. In het burenoverleg kunnen maximaal 15 omwonenden, ondernemers, maatschappelijke organisaties, natuurorganisaties, scholen, sportclubs en de wijkmanager de komende maanden meedenken over het ontwerp van de nieuwe woonwijk. Met deze groep gaan we bespreken wat de effecten zijn van de plannen en nadenken over mogelijke oplossingen. Zo willen we de plannen beter maken. Voor wie niet zelf aan tafel zit maar wel wil weten wat besproken is: alle verslagen komen op deze website, op de pagina Burenoverleg.

Ook meedenken?
U kunt zich tot 15 augustus 2019 aanmelden per mail: burenoverleg@eilandenvanhain.nl. Vermeld in de mail uw naam en adresgegevens en vertel kort hoe u betrokken bent en waarom u wilt deelnemen aan het overleg.

Let op: we streven naar een maximum aantal van 15 deelnemers. Bij meer aanmeldingen maken we een selectie. We willen plek maken voor mensen uit verschillende buurten en straten, zodat straks een representatieve mix van bewoners, ondernemers, professionals en maatschappelijke organisaties aan tafel zit. Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt bericht.Delen: